Natuurcoaching & Wandelcoaching

Frisse buitenlucht

Wanneer was jij voor het laatst volledig ontspannen en bewoog je je vanuit innerlijke rust & vertrouwen door het leven? En hoe zou het voor jou zijn, om dat weer te ervaren? Om terug te komen tot jouw natuurlijke staat van zijn … in de natuur?

Het is mogelijk… en wel tijdens een wandelcoach sessie in de frisse buitenlucht!

De natuur is een prachtige plek voor een pas op de plaats. Even diep ademhalen en je gewaar worden van jezelf en je omgeving. In de vertraging. Om vanuit rust opnieuw jouw koers te bepalen.

Een wandelcoach sessie

Allereerst om even te landen en te gronden, te ontdekken hoe jij op dit moment in het leven staat. Om vervolgens weer de verbinding te herstellen met jezelf en jouw verlangens. Stap voor stap weer terug naar de kern, jouw essentie. Gewoon even in stilte jezelf zijn.

  • Diep in- en uitademen
  • Je hoofd leegmaken
  • De energie weer door je lijf voelen stromen
  • Opluchting ervaren
  • Zijn met alles wat is
  • Stilte. Energie. Inspiratie.
  • Geholpen door de natuur

Want de natuur werkt vitaliserend en inspirerend, maar kan ook dienen als prachtige spiegel. Je laten zien hoe een bepaalde richting voelt of tonen wat jou nog in de weg staat, een pad in te slaan. Al lopende opent je blik zich meer en meer. Er ontstaat ruimte voor wat er in het moment gezien mag worden.

Spelend & ontdekkend gaan we samen op pad. Terug naar de natuur, jouw natuur. Of je er klaar voor bent of niet, het is NU de tijd voor verandering. Om weer volledig jezelf te zijn en jouw licht te laten schijnen.

Praktische informatie

De wandelcoach sessies vinden plaats aan de Zeeweg in Naarden Eng (parkeerplaats). Het duurt circa 1,5 uur. De kosten bedragen € 0,00.

Ga je mee op avontuur? Zet dan nu de eerste stap en meld je aan voor een transformerende sessie in de natuur.

Boek je wandelcoach sessie

Klaar om die verandering te realiseren in jouw leven, waarvan je weet dat deze mogelijk is? Vul dan onderstaand formulier in, dan neem ik z.s.m. contact met je op voor eerste telefonische kennismaking.

Formulier