Gilbert Vogt schrijft is bepaald geen kleurloze blogger. Hij doet van zich spreken en schuwt uitgesproken meningen niet. In zekere zin is hij een populist, maar niet eentje die zijn oren laat hangen naar volkswil. Hij wil mensen raken met met wat hij schrijft.

Hij schrijft het liefst over eten, drinken, afvallen en alles waar een mens gelukkig van wordt. Hij wil graag iedereen helpen die meer wil weten over voeding, sporten en afvallen. 

Wat gebeurt er allemaal?

Afvallen is een kwestie van keuzes maken

Na heel veel jaren is het mij dit jaar eindelijk gelukt om op mijn streefgewicht te komen en te blijven. Hoe heb ik dat gedaan? In elk product uit de supermarkt zit suiker. Het maakt niet uit wat je koopt, alles wat je kunt eten…zit helaas suiker. En wat doet suiker in je lichaam? Het slaat op...
Lees meer

Hang de slingers op of ga iets anders zoeken

Ik werk het liefst met collega’s die het leuk vinden met wat ze doen. Die energie hebben, die er iets van willen maken. Je bent er nou toch… Ik heb een ongelooflijke hekel aan collega’s die maar zeiken over hoe slecht de baas wel niet is. Ondertussen werken ze dan al meer dan 15 jaar voor dezelfde...
Lees meer

Ik Vertrek, dat wil ik ook

Met heel veel genoegen volg ik de serie reportages waarin Nederlanders, die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, gevolgd worden. “Als ik een goed plan heb gaan we ook”, zeg ik steeds tegen mijn vrouw. Had ik maar het lef om het ook te doen. November is al jaren niet mijn maand. De zon...
Lees meer

Afvallen door andere levensstijl kan iedereen - hoe doe je dat?

Regelmatig beweeg ik in de sportschool en loop hard over de weg en in de bossen. Volgende week loop ik in Huizen, een thuiswedstrijd. Afgelopen juni ben ik gestart met mijn nieuwe levensstijl, en tot nu toe ben ik heel tevreden met het resultaat. Ik ben (1 meter 80) van 96 kilo naar 84 kilo gegaan,...
Lees meer

Jaren geleden kwam ik bij toeval op de set van een reclamespotje terecht. Dat vond ik zo leuk dat ik mij in schreef bij een aantal castingsbureaus. Ik heb inmiddels diverse dingen mogen doen en zo af en toe doe ik nog wel wat. Vooral de afwisseling, je weet nooit waar je terecht komt en hoe de set eruit ziet, spreekt mij enorm aan. Figuratie is goed te combineren met mijn dagelijks werk.

Figuratiewerk vindt vaak plaats door middel van inschrijving bij een castingbureau. Zij stellen jou voor bij hun opdrachtgever.

Het is heel afhankelijk hoe lang en waarvoor je speelt of je voor een figuratierol wordt betaald. De fee (betaling) mag op zich niet het doel zijn om dit werk te mogen doen. Het gaat er in eerste instantie om dat je figuratiewerk vooral leuk vindt om te doen. Hoe werkt dat? 

Gilbert Vogt heeft gepeeld in Goede Tijden Slechte Tijden, Dokters en in diverse reclamespotjes. 

Gilbert Vogt Fotografie is ontstaan vanuit een passie voor artiesten bij concerten, en voor de mooiste special cars tijdens auto-evenementen.

Ik probeer op een zo natuurlijke manier te fotograferen en daarbij het plezier vast te leggen van de artiest. Mijn foto's laten de echtheid van de artiest zien zonder dat deze overmatig poseert.

Je hebt geen dure camera meer nodig om de mooiste foto's te maken. Iedereen kan het. Het is de kunst hoe je naar iets kijkt en hoe je het vastlegt.  Een beleving opwekken vind ik het mooiste wat er is.

Je kan mij midden in de nacht wakker maken voor een auto-evenement, concert, radio of televisie studio om foto's te komen maken. Ik voel me helemaal in mijn element als ik voor een podium sta om alles wat er gebeurt vast te leggen. Ik ben dol op muziek, autogeluid en ik ben gek op licht.