“Wat is dat doel waar je voor loopt?”

Wat is mijn doel en waarom?
Een bijdrage leveren aan een wereld die ik niet alleen kan veranderen. Dat kunnen wij alleen samen. Ik loop mee met de Dam tot Damloop op zondag 18 september en steun Right To Play. Overal in de wereld spelen kinderen graag. Stichting Right To Play helpt kinderen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Noord-Amerika met het leren van vaardigheden voor een betere toekomst.

Als kinderen spelen, wint de wereld
Right To Play is een internationale organisatie en door Olympisch schaatser Johann Olav Koss opgericht. Zij zetten zich in voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen. Voor een heleboel kinderen is dit niet vanzelfsprekend. Sport en spel een krachtig middel is om de wereld te veranderen. Het brengt gemeenschappen samen en inspireert elk individu.

Hoe belangrijk is sporten voor mij?
Het grootst gedeelte van de dag doe ik zittend werk. Voor mij is sporten en spel daarom ontzettend belangrijk. Met bewegen houd ik mijn lichaam en mijn geest fit. Bovendien probeer ik met sporten wat overtollige kilootjes kwijt te raken. In april doe ik samen met mijn zus de ¼ marathon in Rotterdam.

Actie
Geld, daar heb ik niet zo veel van. Niet genoeg om een heel project te kunnen ondersteunen. Maar samen komen we toch een heel eind? In september doe ik mee met de Dam tot Damloop 2016. Tuurlijk een beetje voor mezelf, maar vooral om aandacht te vragen voor Right To Play.

Dus steun je mij door wat te doneren. Alle kleine beetjes helpen, alle hulp kan ik gebruiken. Mijn verjaardagsgeld schenk ik dit jaar aan deze organisatie. Neem een kijkje op mijn ‘doneer’ pagina.

Laatste update: Door een blessure is het voor mij helaas niet mogelijk om te lopen. 

Aan de start

Zondag 10 april 2016 liep ik samen met mijn zus de 1/4 marathon in Rotterdam. 
Lees mijn verslag

Aan de start

Zondag 17 april 2016 liep ik de 10 kilometer bij de Cityrun in Hilversum. In een tijd van 53.32 ging ik de finisch over. En wat voelde ik mij fit zeg. Misschien nog wel fitter dan 4 jaar geleden. Nu merk ik ook wat de sportschool de afgelopen maanden voor mij heeft betekend. 

Aan de start

Zondag 18 september 2016 loop ik voor Right To Play de Dam tot Damloop.

Familie Vogt loopt voor het goede doel

Wij liepen al eerder meer voor KiKa, Leukemie en Orange Babies.

Wij zijn onder de gelukkige omstandigheden dat we gezond zijn en daarom vinden het belangrijk om onze kinderen daarvan bewust te maken. Wij vinden dat alleen geld overmaken of geld in een collectebus stoppen niet voldoende is en daarom lopen we elk jaar mee voor een goede doel. Dit jaar is dat voor A Sister's Hope.

Vera, Gilbert, Melissa en Robert-Jan doen op zaterdagavond 3 juli om 20.00 uur 2011 mee aan de PINK MOON Walk & Run, en helpen mee in de strijd tegen borstkanker.

Dit doen wij door 5 kilometer te hardlopen. De start vindt plaats bij het Muiderslot in Muiden. Belangrijk hierbij is dat wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

De opbrengst van de A Sister's Hope - Pink Moon Walk & Run gebruiken ze voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker.

Links

Prestaties