Waar word jij gelukkig van? - Afvallen is keuzes maken

Wat wil jij op het gebied van voeding en bewegen bereiken? Het is van belang dat je een doel maakt. Zonder doel geen resultaat. En als je een doel hebt, dan kun je beginnen met het doorbreken van gewoontes. 

Waarom wil ik iets doorbreken? Nou, blijkbaar is het je nog niet gelukt om iets te veranderen waardoor je je doel hebt bereikt. Er zal dus iets moeten veranderen om je doel nu wel te gaan halen. Je zal dus iets anders moeten gaan doen, hoe dan?

Stel je wilt 10 kilo afvallen, wat eet je dan zo op een dag? Breng dat maar eens in kaart en kijk of er nieuwe producten voor in de plaats kunnen komen. Heb je hulp nodig? Vraag het aan mij. 

Mijn persoonlijke trigger is om zo veel mogelijk suikers te vermijden. Ik ben lees bijvoorbeeld de achterkant van elk product. 

Zo kwam ik er achter dat in een potje pindakaas maar liefst 30% suiker zit. 1/3 van het potje bestaat dus uit suiker. Ik ben hiervoor een alternatief gaan zoeken en vond een potje waar nog geen 5% suiker in zit. Ok, de smaak is minder, maar uiteindelijk ga je wel wennen aan de smaak.

Mijn vraag aan jou is: Waar word jij gelukkig van? Met welk resultaat ben jij blij? Hoe wil jij dat bereiken? Kan ik je helpen?

Gerelateerde berichten
01-12-2019: 
Afvallen begint zonder suiker
29-12-2018: Afvallen is een kwestie van keuzes maken