Verjaardagscadeautje voor mijn zoon omdat hij 18 is geworden

Ik ben niet zo goed in het geven van cadeautjes, maar hopelijk wel in het geven van een beleving. Met de trip naar Engeland is een langgekoesterde wens van mij in vervulling gegaan. Voor zijn 18e verjaardag mocht mijn zoon Robert een stedenreis uitzoeken: Het werd London.

Londen, de hoofdstad van Groot-Brit­tannië is één van de grootste steden van Europa en ontzettend populair voor een stedentrip. We ervaren hier indrukwekkende herinneringen en tradities uit een ver en rumoerig verleden. De typische zwarte taxi’s en de ‘Bobbies’ bepalen hier het stadsbeeld. Tijdens de avondtour van deze stedenreis zien we de vele bezienswaardigheden van deze indrukwekkende stad. Vooral het spotten van exclusieve auto's is een leuke bezigheid.

Ook het shoppen in de bekende winkelketens zoals Harrods behoort tot de mogelijkheden. En als je toch in Londen bent zet je je horloge gelijk met het uurwerk van de Big Ben. Verdere bezienswaardigheden zijn natuurlijk de Westminster Abby, Buckingham Palace, de Tower of Londen, Trafal­gar Square en Piccadilly Circus.

De stedenreis naar Londen werd geboekt bij Bolderman.nl