Vader en zoon naar het Louwman Museum

Den Haag - Een aantal jaar geleden waren mijn zoon en ik ook in het Louwman Museum. Wij vonden het toen helemaal te gek en waren zeer onder de indruk van de  collectie/verzameling oude auto’s.

De Nederlandse Algemene Miniatuur Auto Club (NAMAC) bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd met een grote jubileumtentoonstelling in het Louwman Museum in Den Haag. De expositie loopt van 1 juli tot en met 9 augustus en omvat ruim honderd vitrines, die zijn opgesteld in de Great Hall en de Toyoda-zaal van het Louwman Museum. Hierin laten leden van de NAMAC [foto's] allerlei aspecten van hun hobby zien, ieder met een eigen thema. Daarbij toont de club historische voorwerpen en documenten uit zijn geschiedenis.

Na ons eerste bezoek, nu zo’n drie jaar geleden, is er in het museum niet veel veranderd. Toch blijft het leuk om een rondje te lopen, want het blijft een uniek museum. Het restaurant is net een decorcentrum. Je kunt er heerlijke broodjes kopen. De shop mag van mij best wat groter assortiment hebben. Al met al een leuke vader en zoon dag.

Gerelateerde berichten
12-07-2015: Foto's van het Louwman Museum 2015