Jetze Hoogterp is een sfeervol en eerlijk autobedrijf

Friesland - Het kopen van een auto is tegenwoordig niet meer zo moeilijk meer. In een paar klikken vind je een auto met de juiste uitvoeringsspecificaties, maar dan? Bij wie heb je het lef om te kopen? Handelaar of autobedrijf/merkdealer? 

Een zeer netjes en deskundig bedrijf die uitstekend met de klant communiceert. Verkopers die zich goed kunnen verplaatsen naar de behoefte van de klant en een afspraak ook daadwerkelijk nakomen. Het lijkt zo simpel, maar dat is het echt niet.  

Wij gingen proefrijden in een gebruikte auto waar we bij terugkomst een paar opmerkingen over hadden. Vervolgens werd er door de verkoper proefgereden en bij terugkomst een behandelingsplan toegezegd om over na te denken. Als alles zou worden gerepareerd zoals afgesproken, dan was nee-zeggen eigenlijk geen optie meer, toch? Na het weekend hakten we de knoop door en kochten de auto.

Na de aflevering ontstonden er wat andere problemen, maar dat dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Na het terugbrengen zijn de problemen alsnog opgelost en kunnen we lekker gaan genieten van onze ‘nieuwe’ auto.

Het bedrijf verdient een pluim omdat ze zelf het standpunt hebben dat elke auto goed de deur uitgaat en dat ook waar maken. En mocht er onverhoopt toch wat zijn, dan maken zij het in orde. Met deze ervaring zal ik bij hun de volgende keer een auto blind kopen, omdat het vertrouwen 100% is. En mocht er wel iets zijn, dan maken ze het ook echt in orde. Een sfeervol en eerlijk autobedrijf met een persoonlijke benadering waar je echt nog op kan rekenen. 

www.ford-hoogterp.nl