Hang de slingers op of ga iets anders zoeken

Ik werk het liefst met collega’s die het leuk vinden met wat ze doen. Die energie hebben, die er iets van willen maken. Je bent er nou toch…

Ik heb een ongelooflijke hekel aan collega’s die maar zeiken over hoe slecht de baas wel niet is. Ondertussen werken ze dan al meer dan 15 jaar voor dezelfde werkgever. Zo pijn doet het dan ook weer niet, denk ik dan. Als het je niet bevalt, rot dan op. Blijf niet hangen. Het leven is te kort om bij elkaar te blijven.

Ik maak maar één afspraak. Als het jou niet bevalt gooi je mij eruit en als het mij net bevalt ga ik ergens anders kijken. Ik doe niets met tegenzin. Dat zouden meer mensen moeten doen.

Je hebt ze werkelijk overal, maar het lijkt alsof ik er steeds minder tegen kan op een of andere manier. De tijd begint te dringen, zo lijkt het. Hoe lang ben ik nog aan het werk, hoe lang ben ik hier überhaupt nog? Typische een vraag voor iemand van een zekere leeftijd…ha ha.

Ik heb energie en die wil ik niet verspillen aan collega’s die er niet zo inzitten als ik. Ik train drie vier keer in de week om fit te blijven. Ik sta positief in het leven. Natuurlijk is het bij mij ook niet elke dag holadijee, maar in de basis wil ik wel elke dag een feestje vieren, ook al is het nog zo klein.