Gratis een uitzending van Kassa bijwonen?

Een van mijn hobby’s is het bezoeken van radio- en televisie studio’s. Ik vind het leuk daar te zijn, omdat het iets magisch heeft, en ik vind het leuk daar te mogen fotograferen. Vandaag ben ik te gast bij het programma Kassa.

De bezoekers worden opgevangen in de televisie studio van Spuiten en Slikken. Studio 20 ligt precies tegen over Beeld en Geluid. Bij het ontvangst krijgen we een broodje en een soepje aangeboden. Niet echt iets bijzonders, maar wel even lekker zo rond etenstijd (18.00 uur). Een aantal bezoekers komt niet uit de buurt van Hilversum. Ze hebben er wel iets voor over, want de uitzending is slechts drie kwartier. 

Na de versnapering worden we naar de studio van Kassa gebracht en vermaakt door een publieksopwarmer, dat is echt een vak apart. Het gaat erom dat we (lees: klapvee) een beetje leuk en enthousiast op de televisie overkomen. Er wordt regelmatig om de grappermaker gelachen. De sfeer zit er goed in, terwijl het programma heel serieus is.

Het programma bestaat voor een groot gedeelte uit filmpjes die van te voren zijn opgenomen. Brecht van Hulten praatte de filmpjes aan elkaar en doet twee tot drie live interview in de studio. De onderwerpen gaan over consumenten zaken, iets waar we allemaal mee te maken hebben.

Wil je ook een keer Kassa bijwonen? Open dan deze link TV-tickets voor Kassa. Een radio of televisie studio bezoeken tijdens www.openstudiodagen.nl rond september?

Gerelateerde berichten
05-09-2015: Impressie Open Studio Dagen 2015