Gilbert Vogt Tekst en Vormgeving

Een website is geen digitale folder, maar een belangrijk verlengstuk van uw bedrijf. Als ondernemer moet je dat goed en serieus aanpakken, want een website is het ultieme visitekaartje van uw bedrijf. Veel klanten oriën-teren zich eerst via internet en bezoeken pas later het bedrijf. Via de website krijgen klanten een eerste indruk van het bedrijf.

Gilbert Vogt schrijft over de autobranche - www.gilbertvogt.nl
Gilbert Vogt Tekst en Vormgeving is gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor de automobielbranche. Door zijn jarenlange ervaring als Service Adviseur, sport interviewer bij de radio, auteur bij Dichtbij.nl en interesse voor fotografie is er een unieke combinatie ontstaan voor het schrijven van inspirerende teksten op websites.
 
Gilbert Vogt Tekst en Vormgeving zorgt voor een persoonlijk tintje op uw zakelijke website. We maken items waarbij de klant centraal staat. Een item wordt gemaakt door het afnemen van een professioneel interview bij de aflevering van een nieuwe of gebruikte auto, na een werkplaats- en rijervaring of bij een bijzondere gebeurtenis van uw klant. 
 
Kijk ook eens op Steropmotorkap

De website moet actueel blijven en meer bieden dan alleen de openingstijden van de verkoop. Ik richt me op een actuele website die zich onderscheid door de teksten en vormgeving een menselijk gezicht te geven. Door een persoonlijk eigen gezicht te geven is uw website altijd anders dan bij anderen.