Foodsisters intermittent fasting – review – koken

Mijn vrouw en ik zijn vandaag begonnen met intermittent fasting van de Foodsisters. We volgens het programma met makkelijk en slanke weekmenu’s uit het kookboek.

Mijn doel is om er achter te komen wat het met me doet om 8 uur per dag te eten en 16 uur niet. Daarnaast drink ik een maand geen alcohol. Ik overweeg zelfs om helemaal met alcohol te stoppen.

Verder ben ik benieuwd of mijn concentratie verbeterd en of ik van mijn opgezette buik af kan komen? Verder hoop ik vooral fitter te worden en te blijven.

Een paar jaar geleden was ik rond de 100 kilo. Nu weeg ik tussen de 80 en 82 kilo. Ik ben 1.80 lang. Ik doe niet mee om kilo’s kwijt te raken. Ik doe mee om mij nog beter te gaan voelen. Ik wil meer uit mezelf halen.

Mensen eten om gevuld te zijn, maar waarom zou je niet bewuster gaan eten? Je hebt daarmee echt invloed in hoe je functioneert, hoe je in het leven staat. Hoe mooi is dat?

Ik ben al jaren werkzaam in de autobranche. Als een auto verkeerde olie of brandstof krijgt, dan gaat de motor inhouden, afslaan, stotteren en het motorlampje gaat branden. Dat is bij mensen net zo.

Waarom wacht je nog tot het lampje bij jou gaat branden? Je hebt invloed op hoe jij je voelt…

Link: www.foodsisters.nl/intermittent-fasting/