Betaalbaar met Bolderman.nl naar Parijs

Het was de eerste keer dit jaar dat er weer een bus van Bolderman.nl naar Parijs ging. Volgens de chauffeur was er na de aanslagen in de stad even geen belangstelling voor deze vierdaagse reis. Eerlijk gezegd hebben mijn vrouw en ik geen seconde getwijfeld om niet te gaan. En wij hebben ons ook totaal niet onveilig gevoeld.

Bij winkels moest je van de beveiliging even je tas opendoen, maar als dat het ergste is? Bij de Eiffeltoren liepen drie militairen rond. Bij een bezoek aan het Louvre werden mensen gescand. Vreemd genoeg kon je na het betalen van een kaartje uit de automaat zonder controle zo de metro in.

Als ik aan iemand vertel dat je met de bus voor twee personen en vier dagen inclusief ontbijt slechts € 189,-- kwijt bent, verklaren ze mij voor gek. Je wordt bijna voor de deur opgehaald en je bent tot niets verplicht. Je kan met de groep uit eten, maar het hoeft niet. Je kunt mee op excursie, maar het hoeft niet. De chauffeur wil je gratis meenemen naar de stad en eventueel ’s avonds weer ophalen, maar het hoeft niet.

Zo ben ik al twee keer met deze busmaatschappij in Londen, een keer in Praag en nu dan in Parijs geweest, omdat het zo betaalbaar is. Vind je het dan niet vervelend met de bus? Nee totaal niet. Het is zelfs heel relax. Eenmaal daar gaan wij toch lekker onze eigen gang.  

Mijn vrouw en ik waren van donderdag 3 maart t/m zondag 6 maart in Parijs. 

Gerelateerde berichten
18-04-2014: The Passion of Jesus in London
11-04-2015: Autospotten in London
05-11-2015: Met de bus naar Praag
06-03-2016: Autoshowroom in Parijs