Een website is geen digitale folder, maar een belangrijk verlengstuk van uw bedrijf. Als ondernemer moet je dat goed en serieus aanpakken, want een website is het ultieme visitekaartje van uw bedrijf. Veel klanten oriënteren zich eerst via internet en bezoeken pas later het bedrijf. Via de website krijgen klanten een eerste indruk van het bedrijf.

Gilbert Vogt Tekst en Vormgeving is gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor de automobielbranche. Door zijn jarenlange ervaring als Service Adviseur, sport interviewer bij de radio, auteur bij Dichtbij.nl en interesse voor fotografie is er een unieke combinatie ontstaan voor het schrijven van inspirerende teksten op websites.

Gilbert Vogt Tekst en Vormgeving zorgt voor een persoonlijk tintje op uw zakelijke website. We maken items waarbij de klant centraal staat. Een item wordt gemaakt door het afnemen van een professioneel interview bij de aflevering van een nieuwe of gebruikte auto, na een werkplaats- en rijervaring of bij een bijzondere gebeurtenis van uw klant.

De website moet actueel blijven en meer bieden dan alleen de openingstijden van de verkoop. Ik richt me op een actuele website die zich onderscheid door de teksten en vormgeving een menselijk gezicht te geven. Door een persoonlijk eigen gezicht te geven is uw website altijd anders dan bij anderen.

Erica Terpstra heeft mijn hart gestolen

Tijdens het 100 jarig bestaan van een turnvereniging in Laren mocht ik voor Radio 6FM een interview houden met Erica Terpstra. Een vrouw met een politiek verleden en met heel veel sportervaring. Het met haar interview zal ik nooit meer te vergeten. Erica is zo ongelooflijk positief en vriendelijk. Als alle mensen maar een klein beetje van haar hart zouden hebben, dan zou de wereld er zo mooi uitzien. 

Glamourland is het nieuws over fashion, lifestyle & celebrities
Racoon raakt
Ruth Jacott is een lieve schat
Miss Montreal

Dichtbij.NL is op zoek naar het nieuws de regio Het Gooi en daar buiten
Buurtlink is nieuws uit de straat. Wat gebeurt er allemaal?

 

Het interview

Interview met ouder (moeder) en twee jongens (11-12 jaar) over hun ervaringen met een weerbaarheids-training van React Advies & Training. De cursus bevat een evenwichtig pakket van mentale en fysieke oefeningen met elementen van Actie-reactie, Rots & Water en realistische weerbaarheid (NAAST). De basistraining, voor jongens genaamd combi-fight, bestaat uit zes lessen (van negentig minuten).

Dichtbij.nl

Het schrijven voor Dichtbij.nl is jaren geleden al begonnen. Ik wilde iets schrijven en fotograferen wat een ander nog niet had ontdekt.

Een ongeluk is gebeurd en daar kun je als verslaggever op afgaan, maar juist iets publiceren wat nog niet iemand heeft ontdekt is mijn doel.

Na lange tijd is het Wapen van Huizen weer opengegaan. Ik ontdekte dat. Lees meer...

Radiomaken bij 6FM

Als puber was ik al helemaal verzot op het maken van radio. Met een zelfgemaakt zendertje draaide ik mijn eigen plaatjes op de ether. Het lag ook voor de hand dat ik op latere leeftijd bij de radio zou gaan werken. Ik solliciteerde in 2009 bij Radio 6 FM in Huizen. Daar heb ik een sportitems voor het programma Gooi en Eemland Actueel gemaakt. De sportitems maak ik inmiddels niet meer, maar zo af en toe stap ik nog wel de studio binnen.

Een van de eerste interviews die ik voor de radio deed was met Erica Terpstra. Ik was behoorlijk zenuwachtig, maar Erica sleepte me door het gesprek heen. Ik heb vanaf die tijd ook een enorme bewondering van deze vrouw gekregen. Wat is zij oprecht aardig en zo vriendelijk. Zij is voor mij een groot voorbeeld hoe wij, met z'n allen in deze wereld, het beste met elkaar zouden moeten omgaan.

In 2014 kwam ik Erica opnieuw tegen in het programma Spijkers met Koppen. Ze herkende mij nog van het interview van een aantal jaar geleden. Zij presenteert het programma Erica op Reis en met heel veel succes. Er kijken heel veel mensen naar dit prachtige programma van omroep Max. "Het is een cadeautje om dit programma te mogen doen", zegt zij enthousiast tegen mij. En dat geloof ik best. www.6fm.nl